Cel mai sigur
și mai eficient
soft de finanțare

ACUM puteți avea solutia
proprie de microfinanțare

ABAC – sigur, rapid, eficient

Clienții noștri utilizează sistemul ABAC deoarece este o soluție simplă, rapidă, comodă, accesibilă, compatibilă sistemelor contabile locale, înregistrând cele mai bune rezultate și sporind eficiența companiei pe ansamblul activității acesteia.

De ce Abac ?

Toate opţiunile

99,99% sigur

ABAC oferă siguranța gestionării datelor la cel mai înalt nivel, fără intervenții externe, fără pierderi de date și cu calcule 100% corecte.

Compatibil cu 1C

Poate fi conectat imediat la diverse sisteme contabile, astfel că nu e necesar decât să introduceți datele în sistemul ABAC, iar acesta singur va genera formulele contabile.

User Frendly

Este ușor de gestionat, adaptat la necesitățile utilizatorului și poate fi simplu modificat fără cunoștințe deosebite în domeniu.

Rulează pe Windows

Știm că utilizați preponderent SO Windows, astfel că ABAC este creat pentru a rula pe acest sistem de operare în cele mai bune condiții, rapid, comod și fără erori.

EBS Integrator

Astăzi sistemul economic și mediul de reglementare local impune instituțiile financiare să acorde o mai mare importanță sistemelor interne de management astfel că acestea să corespundă așteptărilor clienților - rapid, sigur și ieftin. ABAC este primul produs cu un spectru vast de instrumente ce vor ajuta instituțiile de microfinanțare, indiferent de mărimea acestora, să-și administreze în condiții sigure activitatea pentru a putea mai ușor comunica cu clienții, a se adapta la cerințele pieței, instrumente ce oferă oportunitatea de a realiza avantaje financiare mai mari cu costuri mai mici, astfel încât satisfacția deplină a clienților să fie asigurată.

Director, Vitalie Aremescu